Каталог

Каталог на фирми, стоки и услуги

Каталог » Хоби и свободно време

vencislava.hristvencislava.hrist

Fitzona

Онлайн търговия със спортни стоки, фитнес уреди, свободното време и туризъм Fitzona е онлайн магазин за фитнес уреди. Спортни стоки за деца и възрастни. В онлайн магазина има фитнес уреди от всички марки внасяни в България. Те са разделени на кардио уреди и силови уреди. Силовите уреди са разделени на домашни и професионални. Имаме професионални уреди за зала. Кардио уредите имат вече секция за външен фитнес. Уреди за паркове и площадки. Кростренажори, бягащи пътеки, велоергометри, комбинирани уреди, специалицирани уреди, степери, гладиатори, лежанки. Наред с тях има тежести, лостове, дискове от всички видове. Домашни уреди, професионални уреди, кардио или силови на повечето известни марки KETTLER, Hammer, AB FIT, Diadora, Finlo, TOP Sport и много други. Спортни стоки които включват батути и трамплини за игра и скачане. Боксова екипировка - ръкавици, чували, чучела. Уредите ни за здраве и красота са стотици. Тук има представени всички апарати за измерване на кръвно налягане, термометри, инхалатори и овлажнители. При нас има масажиращи уреди за тяло, за крака, уреди за рехабилитация и възстановяване. Вибриращи платформи, професионални и домашни, както и всички модели масажиращи седалки. Тук има уреди за вибромасаж, шиацу и акопресура. Барбекю и грил на немската фирма LANDMANN. Чугунени барбекюта за къмпинг.

 

Каталог » Магазини и аукциони

gsolutionsgsolutions

ЕТ Славелия

ЕТ Славелия e фирма специализирана във внос и търговия (на едро и дребно) с висококачествени резервни части за ремонт на домакински и професионални уреди. Компанията разполага с богата складова база, с широк асортимент от резервни части на водещи производители, част от които са: BOSCH, AEG, WHIRLPOOL, PHILIPS, ZANUSSI, CANDY, ZEROWATT, ARISTON, INDESIT, SILTAL, ELECTROLUX, GORENJE, SIEMENS, ARDO MERLONI и др. Техно Славелия / Techno Slavelia предлага резервни части и сервиз на : автоматични перални, бойлери, готварски печки, фурни за вграждане, плотове за вграждане, климатици, малки уреди, микровълнови печки, отоплителни уреди, прахосмукачки, сушилни, съдомиялни машини, хладилници и др.

 

Каталог » Стоки и услуги

jorojordan22jorojordan22

МеЛа99 - първокласно работно облекло и работни обувки

Мела99 е онлайн магазин, специализиран в дистрибуцията на дрехи, аксесоари и обувки за работното място. Сайтът включва богата продуктова гама, която прави комфорта и удоволствието в работната среда възможни. Онлайн магазинът Мела99 съдържа облекла и аксесоари според сезона – летни работни дрехи, комплекти, летни гащеризони, къси панталони и т.н. В него има и зимни работни облекла като дрехи от полар, гащеризони, блузи и др. Мела99 предлага и продукти за осигуряване на защита и сигурност на работното място като шапки, каски, предпазни очила и щитове. В интернет магазина Мела99 се предлагат готови решения за оптимизация и улеснение на всяко работно място, независимо от времето, сезона или вида професия.

 

Каталог » Строителство и ремонт

homerepairhomerepair

Вътрешни и външни строителни ремонти. Довършителни ремонти Пловдив

Ние сме екип от майстори, специализирани в областта на ремонтите на жилищни и обществени сгради. Всеки от нас се е реализирал в определена област в строителството и ремонтните дейности на сгради. За нас може да разчитате за всякакъв вид услуги, свързани с вътрешни и външни ремонти в етапите между грубия строеж и готовия проект. Ние сме на среща, когато имате нужда от: Строителени и довършителни ремонти Плводив Електроуслуги; Цялостен ремонт на баня; Ремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла; Полагане на кабели и кабелни трасета; Реизграждане или ремонт на електроинсталации; Изграждане на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др.; Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. изделия; Монтиране на захранващи кабели на електроуреди; Монтаж на бойлери, перални и сушилни машини ВиК и Ремонт на баня/тоалетна Монтаж, демонтаж и ремонт на водопроводни инсталации; Смяна и монтаж на водосточни тръби; Демонтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и др. Монтаж на вани, душ кабини, душ смесители; Монтаж на осветителни тела, луни, огледала; Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения; Полагане на стенни и подови плочки; Поставане на подови настилки и облицовки Демонтаж на подови настилки и покрития; Демонтаж на плочки, фаянс, теракот, гранит, мрамор, камък, ламинат; Нивелация и изправяне на подовите повърхности със саморазливни и циментови замазки; Изправяне на стени със шпакловки, полагане на мрежи за заздравяване; Полагане на новите настилки - вътрешни или външни; Сухо строителство, мазилки и шпакловки, боядисване Изгражедане на окачен и растерен таван от гипсокартон; Изграждане на влагоустойчиви конструкции от гипсокартон; Изграждане на преградни стени от гипсокартон с вата; Изправяне на стени с гипсокартон чрез лепене или с метални конструкции; Изграждане на нестандартни вътрешни декорации и зидове чрез конструкции с гопсокартон; Изграждане на кутии и ниши от гипсокартон, вграждане на луни и скрито осветление в конструкциите; Изправяне на прозорци и врати с гипсокартон и алуминиеви ъгли; Шпакловане и боядисване, полагане на нестандартни мазилки Зидарии, вътрешна и външна изолация Зидария с плътни тухли единични или четворни; Зидария с плътни тухли итонг; Зид на тераси и балкони с плутни тухли или итонг; Изграждане на вътрешна топлоизолация чрез конструкция с гипсокартон и запълване с топлоизолационни плочи или минерална вата; Направа на вътрешна топлоизолация чрез лепене на фибрам; Поставяме всички видове външна изолация - стиропор, неопор или фибран, както и финалните дейности като мазилка, обшивка, грундиране, полагане на мрежа, боядисване

 

Каталог » Консултиране и посредници

AdvokatIlievaAdvokatIlieva

Адвокат Славяна Илиева

Юридически и правни услуги на територията на община Разград, правни консултации, юридическа защита, адвокат семейно и наследствено право, адвокат гражданско право, адвокат изпълнително производство

 

Каталог » Бизнес и търговия

BoomBVapingBoomBVaping

Boom B Vaping LTD

Boom B Vaping е специализиран вейп магазин за продажба на електронни цигари, течности, бази, концентрати, никотинови соли и всички продукти свързани с вейпинга!

 

Каталог » Стоки и услуги

hgsonshgsons

Ейч Джи Енд Сонс ЕООД- Пречиствателни станции BIO CLEANER

Фирма Ейч Джи Енд Сонс е официален представител на чешката Envi-pur. Внос, доставка и монтаж на чешки пречиствателни станции за отпадъчни води с технология BIO CLEANER. Пречиствателните станции, които предлага на българския пазар се доказаха през последните 17 години като най-сполучливият продукт в пречистването та отпадъчни води . Технология BIO CLEANER. е най-добрата технология за пречистване на битови отпадни води. Тя е разработена и патентована от чешки учени, а производител на тези пречиствателни станции е чешката фирма Envi-pur. Това е технология, която не изисква никаква поддръжка и пречиства отпадните води без да се добавят никакви консумативи. Пречиствателни станции BIO CLEANER имат издадени всички сертификати за качество както на самата технология, така и на всички останали компоненти , участващи в технологичния процес на пречистване в цялата система. Това са Европейски сертификати, издадени от оторизираниза това институции и лаборатории и са абсолютна гаранция за качествата на тези пречиствателни станции.

 

Каталог » Бизнес и търговия

vvmstorevvmstore

ВВМ-М ООД

Фирма ВММ - М ООД с онлайн магазин www.vvmstore.comе за лични предпазни средства, работно облекло и продукти за почистване и безопасност. Започнахме работа през 2014 г. като основната ни цел е да ставаме все по-добри. Качеството на предлаганите продукти е основният ни приоритет затова работим с водещи световни производители 3М, Portwest, EgoChef, Safety Jogger, Ejendals, Ansell,Martex,Roly и други. В нашия онлайн магазин работят опитни специалисти, които консултират клиентите и им помагат да изберат най-оптималния вариант според специфичните им нужди. Регулярно се провеждат промоции, а за лоялни клиенти и клиенти на едро се организира индивидуално обслужване. Всички продукти предлагани в нашия онлайн магазин са разделени в тематични групи, за по-бърза ориентация. Лични предпазни средства включва: Защита на слуха, дихателна защита, защита на очите и лицето, защита на главата. Работно облекло: Готварско облекло, медицинско облекло, водозащитно обекло, сигнално облекло. Работни обувки: Обувки за готвачи, медицински обувки, летни и зимни работни обувки Работни ръкавици: за еднократна употреба, за химическа защита, за защита от топлина, за заварчици, противосрезни, заваръчни и текстилни ръкавици Продукти за почистване: Почистващи гъби и кърпи, почистващи падове, почистващи препарати Продукти за безопасност: противоплъзгащи ленти, светлоотразителни ленти, маркиращи и обезопасителни ленти Защо да изберете онлайн магазин www.vvmstore.com? Разполагаме с богата гама продукти от доказани производители. Редовните ни клиенти отбелязват високия професионализъм и качество на обслужването. Удобен за потребителя интерфейс ви позволява самостоятелно да избирате и купувате необходимите продукти. Заплащане в брой или по банков път. Доставка до всяка точка на България. Готови сме да окажем всякакво съдействие при избора на необходимите ви продукти. Надяваме се, че ще ви хареса да пазарувате при нас и очакваме с нетърпение да ви бъдем полезни.

 

Каталог » Игри и забавления

yasen65yasen65

Dj Bobi Banerra

Доверете се на Dj Bobi, за да бъдете сигурни, че ще получите професионално отношение и забавление. Организирайте своя празник в София на достъпни цени под съпровода на желаната от вас музика, която Dj Bobi ще подготви персонално за вас. Професионалният Dj ще се погрижи да се спазят всички ритуали и традиции, които искате да присъстват като част от вашия празник.

 

Каталог » Авто-мото

yasen65yasen65

Max Auto24

Нашата цел е да предложим на клиентите си висококачествени продукти за различни превозни средства на много добри цени с бърза и сигурна доставка до всяка точка на България. Също така се стремим да увеличаваме все повече нашата номенклатура, за да може всеки един клиент да намери това от което има нужда. Ние от MaxAuto24 винаги се стараем да изградим дългосрочни отношения с Вас. За нас е важно доверието Ви и винаги се стараем да помогнем максимално с добро отношение, информация и съвети, за да останете удовлетворени!

 

 


 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Най-евтините-отоплителни-уреди-в-България

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

търговия стоки услуги ремонти бизнес пречиствателни boom vaping ltd ейч джи енд сонс еоод хоби станции bio ввм оод игри забавления bobi banerra авто мото max cleaner славяна илиева работни време fitzona магазини аукциони славелия мела първокласно работно облекло обувки свободно строителство ремонт вътрешни външни строителни довършителни пловдив консултиране посредници адвокат auto