Каталог за Здраве и медицина

Каталог на фирми, стоки и услуги в категория Здраве и медицина

Каталог » Здраве и медицина

monsportpsymonsportpsy

Спортен Психолог за Варна - Моника Колева

Името ми е Моника Колева и съм с бакалвърска степен по психология в Университет Комплутенсе в Мадрид и специализирах с Магистър по спортна психология и психология на физическата активност в Автономния Университет в Барселона. Наученето през годините ми позволява да помагам на спортисти да постигат своя потенциал и да имат цялостен по- добър перформънс. Провеждам консултации както за професионални спортисти, на които спортът им е основна дейност, така и на за хора които се занимават странично с даден спорт. С възможснотта да се провеждат индивидуални или групови сесии, се надявам да мога помогна на възможно най- много активни хора, или вече доказали се спортисти за да постигнат още по- добри резултати!

 

Каталог » Здраве и медицина

myoganchemyoganche

MyOganche - Йога за Варна

Изберете да практикувате Йога във Варна с MyOganche, където можете да поставите добри основи за Вашето стабилно здраве и върешно уравновесение. Йогата е подходяща за всеки един човек и за всяка една възраст. Тя ще Ви помогне без значение дали целта ще е да отслабнете, просто да се раздвижвате, което е подходящо за възрастни или пък сте начинещ, който иска да се научи. MyOganche си партнира със Социалната Чайна във Варна, къдет ои се провеждат йога сесиите. Целта на колаборацията е да подтикне всеки да направи нещо за да подобри своето физическо и психическо състояние. Намираща се на ул. Преслав 53, Варна, Социалната Чайна е на лесно достъпна локация и предлага гостоприемни условия за провеждане на добри йога сесии.

 

Каталог » Здраве и медицина

DecataDecata

Децата ЕООД

Опознай света на децата с Алекс и Ива-Симона - детски психолог, консултант, арттерапевт и ерготерапевт. Детски психолог Ива-Симона помага на родителите и учителите да разберат децата истински, за едно успешно партньорство и благополучно развитие. В кабинета на Ива-Симона в Стара Загора можеш да запишеш час за: Диагностика на поведението и уменията - ако се притесняваш, че детето ти изпитва затруднения, не се държи “както трябва”, тежко му е в училище или е жертва на тормоз. Консултация на деца, родители и учители - ако очакваш дете и чувстваш несигурност, притеснение, страх и търсиш съвет и подкрепа; ако ти е трудно да се справиш с детето, работата, къщата и рядко се грижиш за себе си; и най-вече ако се притесняваш за развитието на детето си. Индивидуална и групова терапия - създава се план за психологична подкрепа, където се описва детайлно каква терапия ще бъде най-подходяща за твоето дете и семейство, така че да се постигне максимален ефект с разполагаемите ресурси.

 

Каталог » Здраве и медицина

Ivanka24Ivanka24

W-loss капки са продукт на базата на компоненти от естествен произход.

W-loss капки са продукт на базата на компоненти от естествен произход. Използването на този продукт според инструкциите ви позволява бързо да подобрите храносмилането и да намалите теглото. Поради естествения си състав, той практически няма противопоказания, с изключение на индивидуалната непоносимост към компонентите. Освен това в България можете удобно да закупите тези капки на официалния уебсайт: bg.w-loss.shop/

 

Каталог » Здраве и медицина

D-rDimitarMarinovD-rDimitarMarinov

Д-р Димитър Маринов

Д-р Димитър Маринов е завършил медицина с отличие през 2017 година и е специализирал хранене и диетика до 2023 година. Той е доктор по науки от 2021 година и работи като лекар-асистент в Медицински университет - Варна. В своята практика, д-р Маринов прилага принципите на медицината, базирана на доказателства, като предлага специализирани консултации и изготвяне на индивидуални хранителни планове за различни здравословни състояния: - Метаболитни нарушения: наднормено тегло, затлъстяване, инсулинова резистентност, подагра, остеопороза, холестерол и триглицериди. - Остри и хронични заболявания: проблеми със стомаха и храносмилането, диабет тип 1 и тип сърдечно-съдови, бъбречни и чернодробни нарушения, както и злокачествени заболявания. - Подкрепа при бременност и кърмене, ниско тегло и недохранване. - Оптимизация на спортни постижения и постигане на целева физика. За повече информация, посетете моята уебстраница: www.drmarinov.com/about-me

 

Каталог » Здраве и медицина

jorojordan22jorojordan22

Издателство "Вдъхновения"

Vdahnovenia.bg е издателство, специализирано в издаването на полезни книги, споделянето на готови рецепти и идеи, както и провеждане на индивидуални консултации за взаимопомощ. В сайта на Vdahnovenia.bg се предлага разнообразие от книги по различни теми, обвързани с емоционалното и физическото здраве. Издателството споделя единствено проверени заглавия и концепции, стимулиращи здравословния начин на живот и справянето с ежедневните проблеми по естествен начин. В издателството Vdahnovenia.bg се предоставят готови решения за трансформация на начина на живот – изход от всяка трудна ситуация посредством обогатяване на човешкия опит. За всеки читател в сайта се предлагат креативни и интересни заглавия, с които да се осигури богато познание и отговор на всеки важен въпрос.

 

Каталог » Здраве и медицина

megadentmegadent

Специализирана дентална клиника Бушкалова

Дентална клиника Бушкалова (Мегадент & МДЦ Естетика) е създадена през далечната 1992 г. в Стара Загора. Клиниката разполага с отлично оборудвани зъболекарски кабинети, операционна зала, в която в правят операции под пълна анестезия и зъботехническа лаборатория (CAD-CAM система за прецизна изработка на циркониеви коронки). Предлагани услуги в клиниката: Естетична стоматология – поставяне на порцеланови фасети, циркониеви коронки, бондинг; Имплантология – поставяне на единични импланти, 4 импланта и фиксирана протеза при тотално обеззъбяване; Детска стоматология – нежна грижа за най-малките пациенти, психологическа подготовка и обучение на родители по детска орална хигиена; Ортодонтско лечение – поставяне на брекети, алайнери и трейнъри, вземане на отпечатък посредством интраорален скенер; Орална хирургия – екстракция на зъби, отстраняване на кисти, хирургично лечение на гранулом, отстраняване на туморни образования, поставяне на импланти; Ендодонтско лечение (лечение на коренови канали) – съвременно лечение под микроскоп; Пародонтология – лечение на възпалени венци, пародонтална хирургуя, открит и закрит кюретаж; Протезиране – изработка и поставяне на протези, силиконови протези, фиксирани протези с импланти; Козметична стоматология – професионално почистване на зъбите от плака и зъбен камък, посредством иновативната швейцарска технология Guided Biofilm Therapy; Професионална дентална рентгенова диагностика. Клиниката разполага с най-модерно стоматологично оборудване – Високоенергиен дентален лазер Er:YAG на LiteTouch, високоенергиен диоден лазер, терапевтичен лазер, смарт-ендомотор, ендодонтски микроскоп, интраорален скенер, хирургичен апарат Piezomed и още много. Освен това в Дентална клиника Бушкалова разполагаме и с модерна апаратура за професионална рентгенова диагностика – Дентален компютърен томограф от ново поколение Green 21 и рентгенов кугел EzRay Air. Благодарение на техниката, с която разполагаме можем да правим много по-точни и висококачествени панорамни изображения, които впоследствие подобряват значително диагностиката. За да постигаме добри резултати и да имаме доволни клиенти разчитаме на най-ценният си актив – хората. Екипът на Дентална клиника Бушкалова е изграден от доказани професионалисти, които са готови на всичко, за да върнат блестящата усмивка на своите пациенти. Екипът ни включва д-р Диана Бушкалова – основател на клиниката специалист по обща и детска дентална медицина, д-р Стефан Иванов – стоматолог, д-р Бирсен Кахраман – стоматолог, д-р Милиц Арсовска – стоматолог, Иван Палийски – зъботехник. Клиниката се намира в центъра на град Стара Загора на улица Антон Марчин 51. Стара Загора се намира точно в центъра на България и поради това е много подходяща дестинация за пациенти от цяла България.

 

Каталог » Здраве и медицина

internetreklamainternetreklama

Лечебни масажи Варна

Лечебни масажи Варна се прилагат с цел профилактика и освобождаване на натрупаното мускулно напрежение. Те представляват въздействие върху по-дълбоките слоеве на мускулната и съединителна тъкан. Лечебният масаж обръща по-детайлно внимание на проблемните зони. За целта се използват различни лечебни техники и специални похвати като кинезитерапия и акупресура. Обездвижването и заседналия начин на живот водят до образуване на сраствания, които възпрепятстват правилното кръвообращение и водят до болки в мускулите и ставите. Лечебният масаж има терапевтичен ефект при различни травматични и вътрешни заболявания, при проблеми с опорно-двигателния апарат, обща скованост на тялото, болки от ошипяване, хронични болки във врата, плексит, невралгия, болка в кръста, болка при дископатия и дискова херния. Освен това се препоръчва когато искате да намалите периода за възстановяване след операция, имате емоционални проблеми, подложени сте на напрежение и стрес или страдате от хронично главоболие, мигрена, тревожност или безсъние.

 

Каталог » Здраве и медицина

raybarraybar

HomePharma

Онлайн аптека HomePharma предлага на Вашето внимание огромно разнообразие от висококачествени продукти на супер цени - медицинска техника, лекарства без лекарско предписание, козметика, хранителни добавки, диетични и супер храни, и много други! При нас ще намерите още много нови продукти и постоянни промоции - най - атрактивните предложения на пазара. Създадохме HomePharma с голям ентусиазъм и внимание към всеки детайл, съчетавайки дългогодишния ни опит с физически аптеки с желанието ни да развием бранда си и като онлайн магазин.

 

Каталог » Здраве и медицина

internetreklamainternetreklama

Фармадент дентални центрове

Уважаеми пациенти, ние от Дентален център “Фармадент”, както и всеки един зъболекар от град Варна сме дълбоко убедени, че доброто здраве и сигурността в неговото регулярно поддържане, чрез посещение при зъболекар, са в основата на хармоничната работна среда и високите бизнес резултати. Гарантирането на добър здравен статус, в така деликатната зона на денталната медицина, е наш приоритет повече от 15 години. Знаем колко е трудно да намериш добър зъболекар, който да ти помогне да се справиш с болните зъби. Затова с нашия екип сме си поставили за цел да предлагаме на нашите пациенти комплесна стоматологична помощ. Какво означава това? Всичко започва с прегледа, където избраният от Вас зъболекар ще установи Вашия зъбен статус. А след това ще Ви запознае с проблемните зъби и със стоматологичните услуги, от които можете да се възползвате. Целта ни е не само да възвърнем красивата Ви усмивка, но и да изберем правилното лечение и стоматологични услуги. В нашия сайт подробно можете да разгледате стоматологичните услуги, които предлагаме. Но нека да не забравяме и за естетичната стоматология. В Дентален център Варна Фармадент, разполагаме със специалисти с дългогодишен опит в естетичната стоматология. Вече няма нужда да се страхувате да покажете зъбите си. Защото естетичната стоматология може да коригира кривите зъби и да възвърне красивия им бял цвят.

 

 


 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Лечебните-свойства-ва-Левурдата-мечи-лук

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

здраве медицина варна дентални фармадент homepharma масажи лечебни бушкалова клиника дентална специализирана вдъхновения издателство маринов димитър естествен произход компоненти базата продукт капки loss еоод децата йога myoganche колева моника психолог спортен центрове