Психолог Иван Скипарнов гр. Варна - Терапии на живо или онлайн психотерапия

Каталог, Каталог на фирми, стоки и услуги, Стоки и услуги

21.05.2021 г.    21.05.2021 г.    739 Skiparnov2021Skiparnov2021

Психолог Иван Скипарнов гр. Варна - Терапии на живо или онлайн психотерапия

Каталог » Стоки и услуги

Психолог-Иван-Скипарнов-гр-Варна-Терапии-на-живо-или-онлайн-психотерапия

Животът периодично ни изправя пред нови и все по трудни за преодоляване, изпитания, които често ни се отразяват на психичното и емоционалното ни здраве. За това на среща идват психолозите. Разговор с психолог може положително да подейства на вътрешното ни състояние.

Иван Скипарнов е квалифициран психотерапевт/ психолог от Варна, който може да ви помогне да се справите с трудностите и предизвикателствата, да изградите силни и здрави взаимоотношения и бързо да се възстановите от тежките психични състояния.

Завършил успешно Магистър Психологично консултиране във ВСУ “Черноризец Храбър“, И. Скипарнов съумява да помогне на стотици хора, страдащи от депресия, тревожност, семейни проблеми, агресия, психичн, хранителни разтройства, тежка загуба, травми, фобии, стрес и др.

Възползвайте се от услугата 'Онлайн психотерапия', която е подходяща за хора, които не живеят в гр. Варна.

Ако искате да постигнете личностно развитие и да си помогнете при преодоляване на трудностите - свържете се с Иван Скипарнов. Можете да запазите час чрез посочения тел. номер или през формата за контакт в уебсайта му.

Направете първата крачка!Телефони за контакти

+359 887 370 035

Интернет страници

Електронна поща

skiparnov2021@mail.bg

Пощенски адрес(и)

гр. Варна, ул. Родопи 6, 9000
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Пътуването-като-средство-за-добро-настроение

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

скипарнов психолог варна иван или онлайн психотерапия терапии живо преодоляване трудностите помогне които може хора разтройства крачка услугата възползвайте стрес фобии травми загуба тежка хранителни първата психичн агресия