ГЕОХИДРОПРОЕКТ ЕООД

Каталог, Каталог на фирми, стоки и услуги, Строителство и ремонт

10.06.2022 г.    10.06.2022 г.    671 elitPSelitPS

ГЕОХИДРОПРОЕКТ ЕООД

Каталог » Строителство и ремонт

ГЕОХИДРОПРОЕКТ-ЕООД

Waterbg.net е уебсайтът на фирма Гео Хидро Проект ЕООД. Тя се занимава професионално с изграждане на цялостни системи за добив на води от подземни водни басейни.

Услугите, които фирмата предлага са:

- предварително дистанционно проучване с георадар;

- определяне на дълбочина;

- тестване на качеството на водата;

- определяне на дебит;

- сондиране;

- изграждане на кладенец.

На сайта ни ще намерите още полезна информация относно основните принципи на работа в сферата, поддръжката и функционалността на съоръженията


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Къща-на-село-с-ново-съвременно-излъчване

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

еоод геохидропроект изграждане определяне функционалността намерите дълбочина тестване качеството водата дебит сондиране кладенец сайта още поддръжката полезна строителство съоръженията относно основните принципи работа