Top Skills Recruitment - агенция за търсене на работа

Каталог, Каталог на фирми, стоки и услуги, Консултиране и посредници

23.02.2023 г.    23.02.2023 г.    213 jorojordan22jorojordan22

Top Skills Recruitment - агенция за търсене на работа

Каталог » Консултиране и посредници

Top-Skills-Recruitment-агенция-за-търсене-на-работа

Top Skills Recruitment е българска водеща фирма в набирането на работен персонал и предлагането на разнообразни професионални позиции за бъдещи служители в различни сфери на действие. Компанията се отличава с професионализъм, новаторство и надеждност.

Услугите на Top Skills Recruitment включват предоставяне на насоки и консултации от опитни специалисти, изготвяне на персонализирани услуги спрямо потребностите на бизнеса, както и управление на целия процес по инструктиране, картографиране на пазара, проучване и подбор.

Агенцията Top Skills Recruitment предлага иновативни дигитални инструменти, предназначени за измерване и анализиране на качествата, уменията и мисленето на кандидатите за работа. С модернистични подривни подходи агенцията спомага на бизнеси от различни сфери да открият своя перфектен работен кадър.

Top Skills Recruitment обслужва интересите на компании в сферата на финансовите услуги, строителството, аутсорсинг и бизнес услугите, логистика и транспорт, маркетинг и продажби, и др. Освен в полза на компаниите, агенцията работи и в интерес на бъдещите служители.

Фирмата предлага богат каталог от обяви в различни направления, които да задоволят търсенето и интересите на кандидати от всяка бизнес сфера. Top Skills Recruitment подбира и изготвя надеждни обяви, които да отговарят на посочените изисквания и да снабдят кандидата със сигурност.Телефони за контакти

089 671 2304

Интернет страници

Електронна поща

info@topskills-bg.com

Пощенски адрес(и)

Petar Parchevich 9, Sofia, Bulgaria
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Няколко-полезни-съвета-при-търсене-на-работа

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

top recruitment skills работа агенцията различни агенция търсене служители обяви които услугите бизнес предлага сфери услуги работен интересите перфектен полза освен продажби маркетинг транспорт своя логистика сферата