StreetHelp.bg - денонощна пътна помощ в София и страната

Каталог, Каталог на фирми, стоки и услуги, Авто-мото

18.01.2024 г.    18.01.2024 г.    51 jorojordan22jorojordan22

StreetHelp.bg - денонощна пътна помощ в София и страната

Каталог » Авто-мото

StreetHelp-bg-денонощна-пътна-помощ-в-София-и-страната

Фирмата Streethelp.bg се специализира в сферата на Пътната помощ и репатрака. Компанията е създадена в град София, но от години развива бизнеса си и го разширява до обслужване на клиенти до 1000 км обхват от столицата. Мисията на фирмата е да се утвърди като коректна и надеждна, затова се позиционира с най-ниските цени в бранша и безкомпромисно качество на услугите.

Streethelp.bg предлага богата гама от услуги в отговор на всякакви извънредни ситуации на пътя. Фирмата предлага аварийни услуги като вадене на заседнали или обърнати превозни средства в дерета и канавки. Освен това, компанията може да извърши автосервиз на място. Той се състои в отстраняване на технически проблеми като смяна на ремъци, гуми, провизии и консумативи.

За извънредни ситуации на пътя Streethelp.bg предлага още подаване на ток и доставяне на гориво. Други услуги на компанията са извършване на автодиагностика като разчитане, следене и изтриване на грешки от контролера. Фирмата още се занимава с оказването на съдействие при преминаване на ГТП, регистрация в КАТ и преминаване на ГТП.

За да осигури най-високото ниво на обслужване, Streethelp.bg предлага редовни намаления и персонализирани отстъпки за лоялните клиенти. В допълнение, фирмата предоставя гаранция за безопасността на превозните средства по време на качване, транспортиране и сваляне.Телефони за контакти

0887 621 959

Интернет страници

Електронна поща

office@streethelp.bg
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-да-поддържаме-маникюра-си-в-добър-вид

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

streethelp фирмата като предлага софия помощ услуги компанията денонощна пътна страната преминаване гтп извънредни ситуации най пътя клиенти средства обслужване още контролера грешки ремъци гуми провизии консумативи гориво