Д-р Димитър Маринов

Каталог, Каталог на фирми, стоки и услуги, Здраве и медицина

01.05.2024 г.    01.05.2024 г.    77 D-rDimitarMarinovD-rDimitarMarinov

Д-р Димитър Маринов

Каталог » Здраве и медицина

Д-р-Димитър-Маринов

Д-р Димитър Маринов е завършил медицина с отличие през 2017 година и е специализирал хранене и диетика до 2023 година. Той е доктор по науки от 2021 година и работи като лекар-асистент в Медицински университет - Варна. В своята практика, д-р Маринов прилага принципите на медицината, базирана на доказателства, като предлага специализирани консултации и изготвяне на индивидуални хранителни планове за различни здравословни състояния:

- Метаболитни нарушения: наднормено тегло, затлъстяване, инсулинова резистентност, подагра, остеопороза, холестерол и триглицериди.

- Остри и хронични заболявания: проблеми със стомаха и храносмилането, диабет тип 1 и тип сърдечно-съдови, бъбречни и чернодробни нарушения, както и злокачествени заболявания.

- Подкрепа при бременност и кърмене, ниско тегло и недохранване.

- Оптимизация на спортни постижения и постигане на целева физика.

За повече информация, посетете моята уебстраница: www.drmarinov.com/about-meТелефони за контакти

0896779770

Интернет страници
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Модулното-строителство-на-къщи-едно-устойчиво-развитие

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

маринов димитър година като медицина тегло заболявания нарушения тип както чернодробни бъбречни съдови сърдечно със диабет храносмилането стомаха подкрепа проблеми хронични остри злокачествени кърмене при повече about com