Волтрон БГ - интернет магазин, собственост на „МАГ“ ООД.

Каталог, Каталог на фирми, стоки и услуги, Бизнес и търговия

23.10.2017 г.    23.10.2017 г.    1452 voltronbgvoltronbg

Волтрон БГ - интернет магазин, собственост на „МАГ“ ООД.

Каталог » Бизнес и търговия

Волтрон-БГ-интернет-магазин-собственост-на-МАГ-ООД

Сайтът извършва търговия с металорежещи и металообработващи инструменти. В него можете лесно да намерите и поръчате от над 25,000 броя инструмента на склад. Представени са повече от 40 водещи световни производители в металообработващата и машинната индустрия като Sandvik, Mitsubishi, Kyocera, Kennametal, Seco, Iscar, Horn, Burzoni, Korloy, Walter и др.

Нашата основна цел е да комбинираме своя над 25-годишен опит от дейността си с модерни технологии, за да осигурим ефективно, иновативно и лесно за ползване онлайн решение за покупка и продажба на металорежещи и металообработващи инструменти.

Основен фокус на уеб базираната платформа са компаниите, извършващи дейност в следните отрасли: машиностроене, тежко машиностроене, енергетика, металургия, хранителна и химическа индустрия, ремонтни предприятия и др.

Накратко за нас:

- повече от 25 години опит

- над 25,000 броя инструмента на склад

- над 40 водещи световни производители

- доставка на всички налични на склад инструменти чрез ЕКОНТ в цялата страна – доставка от 2 до 3 дни

- възможност за индивидуална поръчка на инструменти, внос от чужбина – с доставка от 7 до 14 дни

Всички инструменти, предлагани в сайта са нови, с доказано качество и произход и на конкурентни цени!Телефони за контакти

+35970265222

Интернет страници

Електронна поща

voltron@magbg.net
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Налагането-на-икономически-санкции-от-Перикъл-до-Байдън-Политиката-на-икономически-бойкот-и-забрани-е-била-използвана-още-в-Древна-Елада

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

инструменти над доставка волтрон оод склад интернет маг собственост магазин повече машиностроене световни индустрия всички опит дни инструмента производители водещи броя металорежещи търговия лесно металообработващи предприятия