Малки обяви

Безплатни малки обяви, реклами и съобщения

Малки обяви » Недвижими имоти

evtimgeorgievevtimgeorgiev

Flat Manager предлага средносрочно управление на имоти

Флат Мениджър ще се погрижи за средносрочното управление на Вашия имот под наем.

 

Малки обяви » Здраве и медицина

Ivanka24Ivanka24

W-loss капки са продукт на базата на компоненти от естествен произход.

W-loss капки са продукт на базата на компоненти от естествен произход. Използването на този продукт според инструкциите ви позволява бързо да подобрите храносмилането и да намалите теглото. Поради естествения си състав, той практически няма противопоказания, с изключение на индивидуалната непоносимост към компонентите. Освен това в България можете удобно да закупите тези капки на официалния уебсайт: bg.w-loss.shop/

 

Малки обяви » Други теми

internetreklamainternetreklama

Защита от мълния

Заземителната система представлява мрежа от проводници, свързани със земята, която приема електрическия заряд от мълнията и го разпръсква в по-широката среда, предотвратявайки натрупването на електрическа енергия в сградата или съоръжението. Защитните устройства са специализирани компоненти, които контролират електрическите потоци и напрежения в мрежата и активират, когато се засече прекомерно увеличение на тези стойности, предпазвайки електрическите устройства и оборудване от повреди. Важно е да се отбележи, че мълниезащитата не е само за сгради и съоръжения, но и за електроника и електрически системи в тях. Компютри, телефонни централи, мрежово оборудване и други устройства могат да бъдат силно повредени от мълнията, затова е важно да се осигури подходяща защита за тях. В заключение, мълниезащитата е от съществено значение за предпазване на живота и имуществото от вредните последици на мълнията. Правилното проектиране, инсталиране и поддръжка на мълниезащитните системи са от основно значение за осигуряване на надеждна защита.

 

Малки обяви » Други теми

internetreklamainternetreklama

Уреди за вграждане

От гледна точка на функционалността, вградените уреди предлагат същите функции и възможности като техните стандартни версии. Те могат да бъдат също така избирани в различни размери и модели, за да се отговори на конкретните нужди и предпочитания на домакинството. Например, вградената фурна може да бъде избрана в различни размери в зависимост от наличното пространство и обем на готвене, а вградената съдомиялна машина може да бъде избрана в модел, който отговаря на нуждите за капацитет и функционалност. Един от най-важните аспекти при избора на уреди за вграждане е тяхната инсталация. За да се осигури правилното функциониране и безопасност на уредите, тяхната инсталация трябва да бъде извършена от квалифициран техник. Това може да включва монтаж на шкафове, електрическа и водопроводна инсталация, както и правилна вентилация за уредите като аспиратори и микровълнови печки. В заключение, уредите за вграждане са важен елемент от съвременните кухни, предлагайки комбинация от функционалност, удобство и естетика. Техните предимства включват оптимизиране на пространството, модерен външен вид и функционалност, като правилната инсталация е ключът за тяхното правилно функциониране и дълготрайност.

 

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Чистене на мазета и тавани от ненужни отпадъци в София

Чистене на мазета и тавани от ненужни отпадъци в София. Основно почистване на тавани и мазета от всякакви боклуци с транспорт. Бързо и лесно чисти с отговорен и опитен екип. Почиства без почивен ден и предлагаме цени след направен оглед.

 

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Чистене на гаражи, тавани, мазета

Чистене на гаражи, тавани, мазета, жилища, дворове, складове от битови, строителни отпадъци в София и област, почистване, натоварване на транспорт и извозване на сметище от надежден екип.

 

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Чистене и извозване на строителни отпадъци

Чистене и извозване на строителни отпадъци. Почистване на битови боклуци от дворове, мазета, тавани, жилища, складове с надежден екип и товарни превози в София и област.

 

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Хамалски услуги и товаро разтоварна дейност в София

Хамалски услуги и товаро разтоварна дейност в София на Промо Цени. Транспортни услуги и преместване на багаж, офиси, мебели, рояли, пиана, каси, апаратура в цялата страна. Продажба на кашони, складиране и съхранение на вещи. Почистване с хамали студенти на битови боклуци от дома. Извозване на строителни отпадъци от жилища и дворове. Евтино чистене на тавани, мазета, гаражи с изхвърляне на ненужния боклук на специализирано сметище.

 

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Хамалски услуги и преместване от Хамали Груп

Хамалски услуги и преместване от Хамали Груп. Пренасяне в София или страната на офис оборудване, дома, багаж, мебели с квалифицирани хамали и товарен превоз. Точни, винаги в срок и всичко по график.

 

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Хамали София предлага хамалски услуги и хамали на коректни цени

Хамали София предлага хамалски услуги и хамали на коректни цени. Експресно преместване на дома, офиси с хамали студенти. Продажба и доставка на качествени кашони и опаковки. Пренасяне, опаковане и съхранение на вашите мебели, багаж в наш склад. Възползвайте се от косене на трева, чистене на дворове, мазета, тавани. Извозване на строителни отпадъци, изхвърляне на стари мебели и битови боклуци от жилища в София и област. Професионално кърти чисти извозва. Свържете се с нас за оглед, оферта или заявка в удобно за вас време.

 

 


 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Шест-прости-стъпки-за-ремонт-на-апартамент-в-София

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

услуги стоки софия хамали хамалски чистене имоти предлага мазета тавани теми други отпадъци ненужни недвижими гаражи строителни товаро разтоварна дейност преместване груп коректни извозване вграждане уреди loss flat manager средносрочно управление здраве медицина капки мълния продукт базата компоненти естествен произход защита цени