Малки обяви за Стоки и услуги

Безплатни малки обяви, реклами и съобщения в категория Стоки и услуги

Малки обяви » Стоки и услуги

casapulita.bgcasapulita.bg

Италиански перилни и почистващи препарати - директно от вносител с доставка до вашият дом!

В нашият онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от течни перилни препарати, омекотители и парфюми за пранен - както и почистващи препарати. Защо избрахме внос на перилни и почистващи препарати от Италия? Италианските перилни и почистващи препарати се славят със своите високи качества, изтънчени аромати, употребата на висок процент натуралните съставки, екологични опаковки и висока продуктивност и ефективност. Размера на италианският пазар и многомилионните му потребители водят до силна конкурентност и стремеж на всяка компания да предоставя все по-добър и усъвършенстван продукт. В допълнение допринасят и високите стандарти на качество внедрени от производителите в производствените им процеси. -- Перилни препарати -- Запознайте се с търговски марки лидери на италианският пазар като - Даш, Аче, Перлана, Диксан, Фелче Азура, Шантеклер, Соле, Спума ди Шампаня и много други. На ваше разположение са перилни препарати с най-различно приложение от специализирани за цветно пране, до избелващи и възстановяващи бялото пране, за черни и тъмни дрехи, за вълнение, копринени и деликатни както и за бебешки. В допълнение налични са и такива за спортни дрехи (премахващи неприятни миризми в дълобчина), антибактериални, дерматологично тествани и универсални перилни препарати. -- Омекотители за дрехи -- Налични при нас са и голямо разнообразие от течни концентрирани омекотители за дрехи/пране. Пленяващи аромати на цветя, цитроси, етерични масла и сочни горски плодове. Италианската гама от аромати на омекотителите Ленор - Панареа, Доломити, Капри и Портофино ще Ви пренесе в неповторимата свежест от аромати на флората на апенинският полуостров. Представяме Ви освен световноизвестните брандове като Коколино и Ленор, а и типично традиционно италианските Скала, Тесори д'Ориенте, Прециоси Тесути, Мон Амур, Вернел, Шантеклер и разбира се Фелче Азура. -- Парфюми за дрехи -- Един съвсем нов продукт - съвършеният помощник за завършено пране. Парфюмите се характеризират с висока концентрация на активни парфюмни съставки в пъти по-високо от това налично при омекотители или при перилните препарати. Тяхната роля е една единственна да предоставят на дрехите Ви наситен, дълготраен и интензивен аромат на свежест след всяко изпиране. Представяме Ви течните варианти, които се използват като добавка към омекотителя и ароматни перли, които се добавят самостоятелно към прането директно в барабана на вашата пералня машина. Течните парфюми за пране могат да се използват и като добавка към почистващ препарат за под - за ухание на свежест и чистота след всяко измиване. За ваше удобство Ви привестваме като добре дошли и във нашият физически магазин - гр. София, 1680, кв. Борово, ул. Топли Дол 4

 

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Чистене на мазета и тавани от ненужни отпадъци в София

Чистене на мазета и тавани от ненужни отпадъци в София. Основно почистване на тавани и мазета от всякакви боклуци с транспорт. Бързо и лесно чисти с отговорен и опитен екип. Почиства без почивен ден и предлагаме цени след направен оглед.

 

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Чистене на гаражи, тавани, мазета

Чистене на гаражи, тавани, мазета, жилища, дворове, складове от битови, строителни отпадъци в София и област, почистване, натоварване на транспорт и извозване на сметище от надежден екип.

 

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Чистене и извозване на строителни отпадъци

Чистене и извозване на строителни отпадъци. Почистване на битови боклуци от дворове, мазета, тавани, жилища, складове с надежден екип и товарни превози в София и област.

 

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Хамалски услуги и товаро разтоварна дейност в София

Хамалски услуги и товаро разтоварна дейност в София на Промо Цени. Транспортни услуги и преместване на багаж, офиси, мебели, рояли, пиана, каси, апаратура в цялата страна. Продажба на кашони, складиране и съхранение на вещи. Почистване с хамали студенти на битови боклуци от дома. Извозване на строителни отпадъци от жилища и дворове. Евтино чистене на тавани, мазета, гаражи с изхвърляне на ненужния боклук на специализирано сметище.

 

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Хамалски услуги и преместване от Хамали Груп

Хамалски услуги и преместване от Хамали Груп. Пренасяне в София или страната на офис оборудване, дома, багаж, мебели с квалифицирани хамали и товарен превоз. Точни, винаги в срок и всичко по график.

 

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Хамалски и транспортни услуги от Хамали Мастър

Хамалски и транспортни услуги от Хамали Мастър. Преместване на дома, офиси, багаж, мебели и товаро разтоварна дейност в София. Персонализирано обслужване съобразено с вашите нужди. Научете повече за нашите цени и отстъпки!

 

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Хамали София предлага хамалски услуги и хамали на коректни цени

Хамали София предлага хамалски услуги и хамали на коректни цени. Експресно преместване на дома, офиси с хамали студенти. Продажба и доставка на качествени кашони и опаковки. Пренасяне, опаковане и съхранение на вашите мебели, багаж в наш склад. Възползвайте се от косене на трева, чистене на дворове, мазета, тавани. Извозване на строителни отпадъци, изхвърляне на стари мебели и битови боклуци от жилища в София и област. Професионално кърти чисти извозва. Свържете се с нас за оглед, оферта или заявка в удобно за вас време.

 

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Хамали София предлага преместване на офиси, апартаменти, багаж, мебели

Хамали София предлага преместване на офиси, апартаменти, багаж, мебели. Осигуряваме квалифицирани хамали за товаро разтоварни услуги. Качествено почистване на тавани, мазета, дворове, гаражи и извозване на строителни, битови отпадъци. Пренасяне на каси, пиана, машини, апаратура с опит. Товарни транспортни услуги с падащ борд в София и страната. Ще предложим безплатен оглед и най-добри цени на нашите услуги.

 

Малки обяви » Стоки и услуги

transhamtransham

Хамали София

Желаете преместване, товаро разтоварна дейност, професионални хамали или товарен транспорт, ние от фирма Хамали София ще отговорим на Вашите изисквания като Ви предложим тези услуги с високо качество на достъпни цени. Разполагаме с надежден персонал и поддържан автопарк с който имаме готовност да направим възможно всяко преместване и да се справим с всички хамалски услуги за най-кратко време. Ще ви предложим: Преместване на мебели, багаж, офиси, жилища, складове, магазини. Пренасяне на пиана, рояли, каси, сейфове, офис техника, медицинско оборудване, апаратура, машини. Товаро разтоварни услуги. Продажба на кашони, доставка и опаковане. Товарни транспортни услуги в София и страната с падащ борд на всякакви стоки и товари до 2т. Почистване на мазета, тавани, дворове, жилища, складове, гаражи, покриви. Изхвърляне на стари мебели, строителни отпадъци и извозване на депо. Къртачни услуги, кърти чисти.

 

 


 

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Превод-на-уеб-сайт-със-SEO-оптимизация-адаптация-и-бюджет-част-1

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

услуги стоки хамали софия хамалски чистене предлага мазета тавани отпадъци преместване цени коректни мастър транспортни разтоварна офиси апартаменти багаж дейност груп извозване товаро строителни гаражи ненужни дом вашият доставка вносител директно препарати почистващи перилни италиански мебели