Малки обяви за Строителство и ремонт

Безплатни малки обяви, реклами и съобщения в категория Строителство и ремонт

Малки обяви » Строителство и ремонт

ivasinjivasinj

Ремонт на баня

Фирма „Ивас инженеринг“ ЕООД е с 15-годишен опит в дизайна, ремонтните дейности и обзавеждането на апартаменти. Извършваме ремонт на бани, като покриваме всички необходими основни дейности: къртене, чистене, извозване, смяна на ВиК, електро и ОиВ инсталации, измазваме, полагане на замазки, окачени тавани, хидроизолации, полагане на плочки и монтажи. Извършваме и цялостни ремонти на апартаменти и обзавеждане.

 

Малки обяви » Строителство и ремонт

ivasinjivasinj

Ремонт на вход

Фирма „Ивас инженеринг“ ЕООД е с 15-годишен опит в дизайна, ремонтните дейности и обзавеждането на апартаменти. Извършваме и ремонти на входове, като покриваме всички необходими основни дейности: чистене на винервайс, корекции, шпакловка, боядисване, скриване на кабели, смяна на дограма и входна врата, ремонт или смяна на осветителна и домофонна инсталация. Извършваме ремонт на общи части и индивидуални мазета, смяна на осветление, смяна на врати, мазилки и замазки и други дейности.

 

Малки обяви » Строителство и ремонт

ivasinjivasinj

Цялостен ремонт на апартамент

Фирма „Ивас инженеринг“ ЕООД е с 15-годишен опит в дизайна, ремонтните дейности и обзавеждането на апартаменти. Покриваме всички основни дейности: къртене, чистене и извозване на строителни отпадъци, зидане, замазки, мазилки, електро, ВиК, ОиВ инсталации, шпакловане, боядисване, полагане на плочки, монтажни дейности и други дейности, необходими за ремонта на един апартамент. Доставяме необходимите материали, работим с много магазини с продукти необходими за завършване на ремонта. Предварително визуализираме крайния резултат, който се очаква след приключване на работата. Фирма „Ивас инженеринг“ разполага със собствена база и екип за производство на мебели. По този начин ние сме готови изцяло да реализираме Вашите идеи, точно както сте си ги представяли.

 

Малки обяви » Строителство и ремонт

ivasinjivasinj

Личен майстор

Фирма „Ивас инженеринг“ ЕООД предоставя на Ваше разположение екип от квалифицирани и опитни майстори в широк кръг от строително-ремонтни дейности. Тъй като всеки ремонт е различен и извършването му може да отнеме различно време, е трудно да поставим фиксирана цена за всеки един случай. За Ваше улеснение предоставяме следната схема на ценообразуване: Минимална цена за еднократно посещение включваща труд до 1,5 часа – 60 лв. Всеки следващ започнат час - 25 лв./час. Цена за цял работен ден - 200 лв. *Цените не включват ДДС

 


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Хидроофобен-шперплат-и-какъв-да-изберем

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

ремонт строителство баня вход цялостен апартамент личен майстор