Логопед Варна - Деница Радева

Малки обяви, Безплатни малки обяви, реклами и съобщения, Образование и обучение

01.11.2023 г.    01.11.2023 г.    39 ldrvarnaldrvarna

Логопед Варна - Деница Радева

Малки обяви » Образование и обучение

Логопед-Варна-Деница-Радева

Търсите опитен логопед в град Варна за подрастващи деца и възрастни? Деница Радева е сертифициран логопед, който работи безупречно с хора, които имат нарушения или определен вид недоразвитие на речта. Консултациите могат да се провеждат присъствено в логопедичен кабинет или онлайн.

Логопедичните услуги могат да обхванат широк диапазон от съществуващи проблеми. От нарушено произношение в следствие на проблеми свързани с устната кухина, до генетични проблеми, които водят до различни видове заболявания засягащи говора, произношението и други.

Ценоразписът може да варира според проблемите и начина на провеждане на консултациите, но базовите цени са както следва:

Първична консултация от 35лв/час - идентифицират се проблемите и се изгражда основа и начин за работа. Извършва се преглед на артикулационния апарат и се препоръчват различни видове терапия

Логопедична терапия - 30лв/час - След изградения индивидуален план за работа, посещенията или терапиите онлайн/домашни посещения, могат да бъдат 2 или 4 пъти седмично с продължителност от около 50 минути, или съобразени с нуждите на пациента.

Домашно посещение - Всеки пациент е специфичен, за това можете да поискате домашно посещение за първичен преглед или провеждане на логопедична терапия.Телефони за контакти

359899110116

Интернет страници

Електронна поща

denitsanr@gmail.com

Пощенски адрес(и)

ул. Радост 9, гр. Варна
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Как-се-разработва-проект

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

или логопед деница радева варна терапия проблеми могат проблемите час видове различни работа преглед логопедична консултациите онлайн провеждане посещение домашно които основа пациент извършва специфичен това можете начин