Италиански перилни и почистващи препарати - директно от вносител с доставка до вашият дом!

Малки обяви, Безплатни малки обяви, реклами и съобщения, Стоки и услуги

07.11.2023 г.    07.11.2023 г.    24 casapulita.bgcasapulita.bg

Италиански перилни и почистващи препарати - директно от вносител с доставка до вашият дом!

Малки обяви » Стоки и услуги

Италиански-перилни-и-почистващи-препарати-директно-от-вносител-с-доставка-до-вашият-дом

В нашият онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от течни перилни препарати, омекотители и парфюми за пранен - както и почистващи препарати.

Защо избрахме внос на перилни и почистващи препарати от Италия?

Италианските перилни и почистващи препарати се славят със своите високи качества, изтънчени аромати, употребата на висок процент натуралните съставки, екологични опаковки и висока продуктивност и ефективност. Размера на италианският пазар и многомилионните му потребители водят до силна конкурентност и стремеж на всяка компания да предоставя все по-добър и усъвършенстван продукт. В допълнение допринасят и високите стандарти на качество внедрени от производителите в производствените им процеси.

-- Перилни препарати --

Запознайте се с търговски марки лидери на италианският пазар като - Даш, Аче, Перлана, Диксан, Фелче Азура, Шантеклер, Соле, Спума ди Шампаня и много други. На ваше разположение са перилни препарати с най-различно приложение от специализирани за цветно пране, до избелващи и възстановяващи бялото пране, за черни и тъмни дрехи, за вълнение, копринени и деликатни както и за бебешки. В допълнение налични са и такива за спортни дрехи (премахващи неприятни миризми в дълобчина), антибактериални, дерматологично тествани и универсални перилни препарати.

-- Омекотители за дрехи --

Налични при нас са и голямо разнообразие от течни концентрирани омекотители за дрехи/пране. Пленяващи аромати на цветя, цитроси, етерични масла и сочни горски плодове. Италианската гама от аромати на омекотителите Ленор - Панареа, Доломити, Капри и Портофино ще Ви пренесе в неповторимата свежест от аромати на флората на апенинският полуостров. Представяме Ви освен световноизвестните брандове като Коколино и Ленор, а и типично традиционно италианските Скала, Тесори д'Ориенте, Прециоси Тесути, Мон Амур, Вернел, Шантеклер и разбира се Фелче Азура.

-- Парфюми за дрехи --

Един съвсем нов продукт - съвършеният помощник за завършено пране. Парфюмите се характеризират с висока концентрация на активни парфюмни съставки в пъти по-високо от това налично при омекотители или при перилните препарати. Тяхната роля е една единственна да предоставят на дрехите Ви наситен, дълготраен и интензивен аромат на свежест след всяко изпиране. Представяме Ви течните варианти, които се използват като добавка към омекотителя и ароматни перли, които се добавят самостоятелно към прането директно в барабана на вашата пералня машина. Течните парфюми за пране могат да се използват и като добавка към почистващ препарат за под - за ухание на свежест и чистота след всяко измиване.

За ваше удобство Ви привестваме като добре дошли и във нашият физически магазин - гр. София, 1680, кв. Борово, ул. Топли Дол 4


Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Битови-климатици-от-Мицубиши-ето-какво-да-знаете-за-тях

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

препарати перилни почистващи като дрехи пране директно аромати омекотители при към свежест италиански парфюми вносител доставка вашият дом използват налични италианският пазар добавка ваше ленор азура течните продукт допълнение