Nula.bg

Каталог, Каталог на фирми, стоки и услуги, Финаси и кредити

27.09.2022 г.    30.09.2022 г.    528 nula.bgnula.bg

Nula.bg

Каталог » Финаси и кредити

Nula-bg

Ние от nula.bg Ви предоставяме облачно базиран софтуер, от който по бърз и лесен начин да управлявате своите финанси, бюджетни задължения и банкови сметки. Интегрирали сме електронните услуги на НАП, търговски регистър и на всички банки в България.

Платформата ни е подходяща за всички развиващи стопанска дейност в България, както така за всеки фрийлнасър сме разработили специален абонамент, който да спре нуждата ви от счетоводител.

Всеки наш план включва бърза и лесна организация на покупки и продажби, изготвяна не бюджетни декларации и финансови отчети, автоматизирано следене на плащания и задължения.

Платформата ни позволява работа в екип, така че можете да каните неограничен брой хора, като на всеки можете да зададете предварително роля.Интернет страници
Публикуване на статии с линкове

Вие можете да публикувате безплатно статии в нашия блог. Статиите могат да бъдат на различни теми и в тях може да поставите един или два линка към външни страници.

Във всяка статия можете да поставите подходяща снимка с която да онагледите съдържанието.


Директория със сайтове

В директорията със сайтове можете да поставите вашия сайт. Единственото което трябва да направите, е да въведете адреса на сайта. Програмата сама ще изтегли съдържанието на сайта, наличните изображения и ще попълни необходимата информация.


Каталог на фирми и услуги

В каталога на фирми и услуги Вие можете да рекламирате безплатно вашата фирма, стоките и услугите които предлагате или друг бизнес.

Можете да качите логото на Вашата фирма или друга подх


Малки обяви, реклами и съобщения

В рубриката за малки обяви можете да публикувате вашите малки обяви, реклами и съобщения. Както във всички други рубрики можете да добавите подхояща снимка, лого или друго изображение.

VIP реклама


Препоръчано от нашия блог

Връзка-между-потребителските-кредити-и-банковите-заеми

Филтър


Сподели с приятели


Добави статия

Вие можете да добавите безплатно статия с линкове, интернет сайт, описание на фирма или услуга, малка обява или рекламно съобщение. Възползвайте се от нашите услуги за да намерите нови клиенти.

Добави статия

Добави сайт

Добави фирма

Добави обява


Най-четеното


Полезни връзки


Ключови думи

nula всеки можете сме българия платформата задължения бюджетни всички така който организация финансови продажби лесна изготвяна бърза включва план декларации покупки плащания отчети брой финаси роля предварително зададете